detector.media
05.11.2013 15:06
Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє
Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє

Телеканал «Україна» купив права на показ у своєму ефірі фільму «Распутін» з Жераром Депардьє у головній ролі. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Коли саме фільм буде показаний в ефірі, канал «Україна» поки що не повідомляє.

 

Стрічка «Распутін» розповість глядачам про загадкового Григорія Распутіна, який полегшує страждання невиліковно хворого спадкоємця російського престолу і начебто творить чудеса. Історичний персонаж для одних стає рятівником, посланим згори, для інших - бісом, який вирішив занапастити царську сім'ю.

 

Головну роль у стрічці зіграв Жерар Депардьє, озвучував французького актора Сергій Гармаш. Також у картині знялися Володимир Машков, Фанні Ардан, Філіп Янковський, Ганна Міхалкова, Данило Козловський, Ксенія Раппопорт, Костянтин Хабенський та ін. Режисер фільму Іраклій Квірікадзе.

 

У ролі Распутіна Жерар Депардье відчув себе росіянином: «Я хотів показати Распутіна у всіх його крайнощах. Його ж вважали справжнім чудовиськом. Та й як інакше, адже він був розбещений, невихований, часом навіть жорстокий. Я впевнений, що Распутін не міг нікому заподіяти біль. Він, навпаки, забирав чужий біль собі. І любив Распутін теж нерозважливо. У цьому особливість російської душі, російської натури. І, до речі, саме в цьому сенсі я сам відчуваю себе росіянином. І тому я так люблю грати людей, в яких все доведено до крайності».

 

Французький актор відчув себе росіянином, граючи Распутіна


«Распутіна» знімали за сценарієм режисера фільму Іраклія Квірікадзе, зйомки проходили в Росії і у Франції. Режисер фільму зауважив, що стрічка «Распутін» не є офіційною біографією Григорія Распутіна, адже ніхто із серйозних дослідників не дав відповіді, ким був цей чоловік насправді.

 

«Ми теж ставимо в кінці фільму запитання. Селянин, що вийшов із сибірських лісів, швидко опинився в колі наближених до царя Миколи II людей, і незабаром вже вершив долі всіх головних фігур російського двору та уряду. Наш Распутін - це таємнича особистість», - сказав пан Квірікадзе.

 

Прокатна прем'єра фільму «Распутін» відбудеться в кінотеатрах України 7 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY