detector.media
04.11.2013 16:26
Колишні журналісти «Обкому» почали співпрацю з «Цензор.нет» і сайтом Луценка
Колишні журналісти «Обкому» почали співпрацю з «Цензор.нет» і сайтом Луценка

Колишні журналісти інтернет-видання «Обком» Євген Кузьменко та Василь Рибніков розпочали співпрацю з інтернет-виданням «Цензор.нет» і сайтом Юрія Луценка «Третя українська республіка». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив особисто Євген Кузьменко.

 

«На "Цензорі" регулярно з'являтимуться "віклі" Василя Рибнікова (тижневі політико-сатиричні огляди. - ТК) та мої репортажі й інтерв'ю», - розповів журналіст.

 

На «Третій українській республіці» автори вестимуть колонку політичної сатири «Третий глаз». Співпрацювати їм запропонував особисто Юрій Луценко. «Юрій Луценко - прихильник політичної сатири. Він нам зробив цю пропозицію, при цьому залишив повну свободу самовираження та пообіцяв, що ніякої цензури не буде», - розповів пан Кузьменко.

 

Сам Юрій Луценко проанонсував нових авторів сайту на своїй сторінці у Facebook: «Сьогоднішня ситуація з медіа в Україні дуже сумна. Тому кожен незалежний журналіст - на вагу золота. Радий повідомити, що два блискучі пера сайту "Обком" - Василь Рибніков та Євген Кузьменко - відтепер працюють на сайті "Третьої Української Республіки". Їх іронічний погляд на українську політику і політиків є не тільки формою журналістики, але і способом протистояння злу».

 

Нагадаємо, наприкінці жовтня журналісти Василь Рибніков, Євгеній Кузьменко та Юрко Космина звільнилися з «Обкому» через складну фінансову ситуацію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY