detector.media
04.11.2013 13:26
До 10 листопада – прийом заявок на тренінг про євроінтеграцію для журналістів Вінницької та Хмельницької областей

15-16 листопада (п'ятниця-субота) у Вінниці відбудеться тренінг для журналістів і власкорів друкованих та електронних ЗМІ Вінницької та Хмельницької областей «Про європейську інтеграцію по-новому».

 

Організатор тренінгу - Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Партнерська організація у Вінниці - Благодійний фонд «Подільська громада».

 

Тренінг проводитимуть журналісти Сергій Сидоренко («Коммерсантъ-Украина») й Анатолій Марциновський («Газета по-українськи»).

 

Учасники тренінгу матимуть змогу ознайомитися з інструментами підготовки якісних цікавих матеріалів з питань європейської інтеграції (перехід від простої констатації фактів до подання цікавих та об'єктивних аналітичних матеріалів з окресленої теми), поглибити знання щодо євроінтеграції від експертів, підвищать свою поінформованість щодо визначеної теми, отримають навички пошуку «європейських» інформаційних приводів, які будуть цікавими місцевій аудиторії.

 

Для участі в тренінгу необхідно до 10 листопада 2013 року заповнити онлайн-анкету та надіслати на mgo.sformat@gmail.com (у темі листа зазначити «Тренінг») сканкопію супровідного листа від редакції, який свідчить про згоду на участь працівника у тренінгу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY