detector.media
11.11.2013 12:31
12 листопада о 12:00 - другий випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним
12 листопада о 12:00 - другий випуск ток-шоу «Детектор медіа» «Приціл» із Сергієм Рахманіним
Тема чергової онлайн-трансляції - «Українська опозиція. Заснула? Померла? Відродилась?»

12 листопада о 12:00 на «Детектор медіа» вийде другий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним. Тема чергової онлайн-трансляції - «Українська опозиція. Заснула? Померла? Відродилась?».

 

Разом із ведучим, відомим українським журналістом та багаторічним автором газети «Дзеркало тижня», відповіді на ці питання шукатимуть Дмитро Корчинський, Тарас Стецьків, Олег Медведєв і Мустафа Найєм.

 

Запрошуємо до перегляду та підтримки проекту електронними ЗМІ шляхом опублікування анонсу програми та вставки коду трансляції на сайтах. Сторінка трансляції прямого ефіру, де можна взяти код: http://betv.com.ua/news/aim_rahmanin_2/.

 

Як і попереднього разу, до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів. Також ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці «Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Рахманіншоу.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. У ньому юрист Валентина Теличенко, журналіст Максим Равреба і політологи Кость Бондаренко та Ігор Жданов дискутували, хто така Юлія Тимошенко - жертва чи кат. Дивіться запис цієї трансляції у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY