detector.media
31.10.2013 13:50
До 20 листопада – конкурс з висвітлення проблеми торгівлі людьми у рівненських ЗМІ

Рівненська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» продовжує конкурс для журналістів Рівненщини та інших областей України на краще висвітлення проблеми торгівлі людьми у ЗМІ.

 

Для участі у конкурсі приймаються публікації у друкованих чи електронних засобах масової інформації; передачі, цикли передач на телебаченні та радіо про проблему торгівлі людьми, відео та радіо-ролики, виготовлені в якості соціальної реклами та інші медіапродукти, опубліковані у друкованих та електронних засобах масової інформації  Рівненської області до 20 листопада. 

 

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

- «Краща робота у друкованих ЗМІ»

- «Краща робота на ТБ- радіо»

- «Краща робота в Інтернет - ЗМІ».

 

Призовий фонд:

1.Планшет Lenovo Ideal Tab

2.Фотокамера Nicon Cool Pix

3.Диктофон Olympus VN

 

Передбачені також заохочувальні відзнаки.


Матеріали на конкурс потрібно надіслати на адресу  Центру підтримки Громадських ініціатив «Чайка»: Рівне, вул. Данила Галицького, 16, та на електронні адреси: chayka@rivne.com  або centerchaika@gmail.com  із позначкою «Конкурс ЦПГІ «Чайка» для ЗМІ» до 20 листопада. 

 

Конкурс проводиться за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (фінансова підтримка надається Агентством США з міжнародного розвитку).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY