detector.media
31.10.2013 11:54
У Києві майор міліції зіштовхнув журналіста «Нового региона» з парапету (ВІДЕО)
У Києві майор міліції зіштовхнув журналіста «Нового региона» з парапету (ВІДЕО)

26 жовтня у Києві на Європейській площі майор міліції скинув журналіста інформаційного агентства «Новый регион» Сергія Рульова з парапету, з якого той знімав концерт на Європейській площі у Києві, організований  Партією регіонів. Про повідомляє сайт «Нового региона».

 

Як видно із відео, міліціонер почав вимагати від журналіста злізти з парапету. При цьому правоохоронець, звертаючись до журналіста, не представився і на вимогу кореспондента інформагентства не показав посвідчення. Пізніше працівник міліції сам піднявся на парапет та скинув звідти журналіста.

 

Варто зазначити, що спілкуючись з медійником, майор не підвищував голос і не грубив йому. В свою чергу журналіст спілкувався з правоохоронцем на підвищених тонах і після того як майор вчергове відмовився показати документи, представник ЗМІ пригрозив міліціонеру: «Ви ще про це пожалкуєте».

 

Як повідомляє  «Новый регион»,  пан Рульов звернувся в МВС України зі скаргою на незаконні дії майора міліції і в прокуратуру Києва із заявою про злочин за ст. 171 ККУ.

 

З приводу даного інциденту, інформаційне агентство «Поряд з вами» виступило із заявою, у якій вимагає «притягнути працівника міліції до кримінальної відповідальності та звільнити його з міліції як людину, яка не розуміє власних посадових обов'язків та паплюжить звання держслужбовця».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY