detector.media
30.10.2013 14:08
Новий канал та продакшн Антона Лірника закінчили зйомки скетчкому «Про що говорять тварини»
Новий канал та продакшн Антона Лірника закінчили зйомки скетчкому «Про що говорять тварини»

Новий канал спільно з продакшн «Імперія добра» Антона Лірника та Андрія Забіяки завершили зйомки скечкому «Про що говорять тварини». Про це повідомила прес-служба   телеканалу.

 

Скетчком буде виходити по суботах о 16.20. Прем'єра першого епізоду відбудеться 2 листопада.

 

Креативний продюсер проекту Антон Лірник розповів, що під час зйомок у продакшну виникли складнощі з акторським складом скетчкому. Труднощі стосувались об'ємних костюмів, що обмежували рухи акторів.

 

«У скетч-шоу акторам  дається повна свобода . Тут потрібно повеселитися на всі 100 %, потрібно втілювати свої дитячі мрії. Для актора це виклик. Адже він грає не просто тварину , а ще й певний характер. Тобто це два завдання в одному. Крім того акторські можливості обмежувались величезними костюми у повний зріст. Якщо ти граєш Кабанчика у величезному костюмі, який тисне, то у тебе в арсеналі лише міміка. Для артиста це додаткова складність. Він не може грати тілом, як звик це робити раніше», - розповів пан Лірник. 

 

Антон Лірник повідомив, що зйомки скетчкому були складними

 

Як повідомляла «Детектор медіа», скетчком «Про що говорять тварини» - це десять історій про стосунки людей і тварин.  Тринадцять костюмів були спеціально пошиті під кожну історію та актора.  Режисер скетчу Кирило Папакуль.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY