detector.media
29.10.2013 15:53
У Львові презентували книгу спогадів про Володимира Здоровегу
У Львові презентували книгу спогадів про Володимира Здоровегу

24 жовтня у Львові презентували книгу спогадів про Володимира Здоровегу, колишнього професора факультету журналістики Львівського національного університету ім. Івана Франка. Про це повідомляє прес-служба Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

 

Видання має назву «Мистецтво збагнути день», воно вийшло у серії книжок «Золоті імена української журналістики», що її започаткувала Національна спілка журналістів України. 

 

Як  йдеться у повідомленні прес-служби НСЖУ, книга про Володимира Здоровегу видана у рамках програми «Українська книга» і найближчим часом надійде у бібліотеки країни та на факультети журналістики вишів.

 

На презентації голова НСЖУ Олег Наливайко повідомив, що спілчанські авторські групи вже працюють над наступними книгами серії «Золоті імена української журналістики», вони будуть присвячені видатним викладачам і теоретикам професії Анатолію Москаленку та Дмитру Прилюку. Ці книги спілка планує видати наступного року, так само, як і книжку «Слово, обпалене війною» про журналістів України в роки Другої світової війни.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY