detector.media
29.10.2013 12:03
Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net
Онлайн-кінотеатр Мegogo.net почав співпрацювати із сайтом bigmir.net

Онлайн -кінотеатр Мegogo.net розпочав співпрацю з розділом інформаційно-розважального сайту bigmir.net  «Відеo bigmir.net». Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу United Online Ventures.

 

За умовами співпраці користувачі «Відеo bigmir.net» зможуть дивитись  контент онлайн-кінотеатру Мegogo.net без переходу за додатковими посиланнями.

 

Директор з маркетингу Megogo.net Іван Шестаков зазначив, що співпраця з bigmir.net відповідає основному завданню компанії - бути зручними для інтернет-користувачів.

 

«Наше головне завдання - бути доступними і зручними для користувача. Тому ми раді можливості працювати з bigmir.net - одним з найбільших сайтів українського інтернету. Не залишаючи зручний для них ресурс bigmir.net, користувачі зможуть дивитися кращі легальні фільми, серіали і мультфільми онлайн-кінотеатру Megogo.net», - прокоментував пан Шестаков.

 

У bigmir.net  також задоволенні співпрацею з Megogo.net. Керівник сайту bigmir.net  Олена Шабашкевич сказала, що у виборі партнера для співпраці головною умовою була наявність виключно легального контенту.

«Сьогодні на «Відеo bigmir.net» користувачі можуть дивитися програми , шоу і новини від 15-ти найбільших телеканалів країни, а також фільми, серіали, інтернет-відео та завантажене користувачами відео. Зауважу, що на «Відеo bigmir.net» розміщено тільки легальний і якісний контент, для нас це є одним з ключових чинників вибору партнера. А медіатека Megogo.net якраз  працює тільки з таким контентом», - прокоментувала пані Шабашкевич.

 

Нагадаємо, оновлений розділ «Відеo bigmir.net» почав працювати 10 червня. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY