detector.media
29.10.2013 10:41
Національне радіо проведе радіоміст Київ-Москва «Митні бар’єри на шляху до Асоціації»
Національне радіо проведе радіоміст Київ-Москва «Митні бар’єри на шляху до Асоціації»

В середу, 30 жовтня, Національна радіокомпанія України (НРКУ) транслюватиме діалог російських та українських експертів з проблем геополітичного вибору України «Митні бар'єри на шляху до Асоціації». Про це повідомляє прес-служба радіо.

 

Дискусія розпочнеться о 17.10 на Першому каналі Українського радіо.

 

Під час радіомосту українські та російські експерти обговорюватимуть такі теми: Зона вільної торгівлі з Європейським союзом чи залізобетонна прив'язка до Митного союзу? Наскільки ефективна російська тактика навертання України у євразійський економічний простір? Чи справді є привід для хвилювання, і наскільки кардинально можуть змінитися торгово-економічні взаємини України з Росією в разі створення Зони вільної торгівлі з Євросоюзом?

 

Учасники дискусії у Києві:  Ярослав Жаліло, заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України; Віталій Кравчук, старший науковець Інституту економічних досліджень та політичних консультацій;

 

Учасники радіомосту у Москві: Володимир Жарихін, заступник директора Інституту країн СНД; Тамара Гузенкова, керівник Центру досліджень проблем країн ближнього зарубіжжя.

 

Нагадаємо, у поточному році НРКУ провела радіомости: Київ-Кишинев, Київ-Мінськ, Київ-Рига, Київ-Таллінн, Київ-Москва, Київ-Варна, Київ-Тбілісі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY