detector.media
25.10.2013 12:15
В групі «1+1 медіа» почала роботу Вища школа Media&Production
В групі «1+1 медіа» почала роботу Вища школа Media&Production

21 жовтня розпочала свою роботу медійна школа групи «1+1 медіа» Вища школа «Media&Production». Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Перший тренінг «Журналістика соціальних медіа» для учасників школи провели тренери інформаційного агентства Thomson Reuters Foundation Мохаммед Аббас та Уолш Метт.

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби, на тренінгу «Журналістика соціальних медіа»  учасники навчились писати мультимедійні репортажі для соціальних медіа. Тренери зробили акцент на тому, як правильно адресувати сюжет, відзнятий для телевізійної аудиторії, широкій аудиторії соціальних мереж.

 

Наступними у Вищій школі «Media&Production» будуть тренінги «Репортаж: знайти новину, описати історію» та «Управління редакцією новин».

 

Як  писала «Телекртика», Вища школа Media&Production створюється за підтримки міжнародних партнерів - Thomson Reuters Foundation, BBC Academy та Вищих курсів сценаристів і режисерів.

 

Нагадаємо, про плани відкрити школу тележурналістики групи «1+1» генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко повідомив ще в листопаді 2011 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY