detector.media
24.10.2013 18:01
СТБ готує шоу «Я соромлюсь свого тіла» за британським форматом
СТБ готує шоу «Я соромлюсь свого тіла» за британським форматом

СТБ запускає продакшн проекту «Я соромлюсь свого тіла» за британським форматом Embarrassing Bodies. Шоу вийде в ефір телеканалу у 2014 році. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У проекті лікарі намагаються допомогти людям, життя яких зруйновано хворобою.

 

За словами  Мирослава Домалевського, директора творчого об'єднання, що займаєть виробництвом проекту, канал спробує змінити ставлення українців до їхніх хвороб, навчитись піклуватись про своє здоров'я.

 

«Героями програми стануть люди, які через збентеження загнані в кут власними хворобами. Заручники власних тіл, вони приховують свої проблеми від друзів і рідних, не будують відносин з протилежною статтю, закриваються в собі, посилюючи свій стан видимістю, що проблеми не існує. Можливо, наш проект викличе шок у телеглядачів, оскільки ми відкрито будемо говорити і показувати все те, чого соромляться українці», - каже пан Домалевський.

 

Ведучими проекту стануть кваліфіковані українські лікарі, які вирушать по регіонах України в пошуках героїв, охочих позбутися зовнішніх вад та змінити своє життя.

 

Керівник проекту - Дар'я Майборода.

 

Раніше «Детектор медіа» вже писала про оголошення кастингу для соціально-медичного проекту, однак тоді канал не розголошував формат.

 

На початку листопада кастинги пройдуть у Харькові (1-3 листопада), Донецьку (5-7 листопада), Дніпропетровську (9-11 листопада) і Києві (15-17 листопада).

 

Шоу Embarrassing Bodies виходить на телеканалі Channel 4 з 2007 року, і має частку  вищу за середню каналу у праймі. За форматом провідні лікарі допомагають героям проекту позбутися зовнішніх вад або зробити їх мінімально помітними , тим самим давши їм можливість почати жити заново.

 

Британської проект Embarrassing Bodies - володар двох премій британської премії кіно і телемистецтва BAFTA (2009 Award for Interactivity Online, 2010 - Award for Interactive Creative Contribution), номінант Національної телепремії у номінації Factual Entertainment.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY