detector.media
24.10.2013 12:12
Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів
Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів

Міжнародний форум «Новомедіа», який пройде 15-17 листопада у Києві в Українському домі, оголосив склад спікерів та теми доповідей. Про це повідомляють організатори форуму.

 

Телевізійна інформаційна панель програми форуму представлена головними редакторами телеканалів, телеведучими і репортерами. Крім того, вперше до участі  в програмі запрошені фотографи провідних видань. Без уваги, за інформацією оргкомітету, не залишиться і правовий аспект журналістики.

 

Серед спікерів цього року: репортер-ведучий на Новому каналі Олександр Джусупов, телеведучі Андрій Жигулін (5 канал) та Андрій Макаренко (ICTV, 5 канал, Новий канал, ТВі, Інтер),  ведучий ток-шоу «Свобода слова» Андрій Куліков (ICTV) та ведучий ток-шоу «Стосується кожного» Сергій Дорофеєв («Інтер»).

 

Окремі сесії проведуть Анна Панова, ведуча ранкових новин на «Інтері», та Ольга Червакова, парламентський кореспондент з 10-річним досвідом. Також на форумі виступатимуть журналіст та актор Микола Вересень і легенда українського телебачення, ведуча програми «Віра. Надія.Любов» на Першому національному Тетяна Цимбал. ТВ-блок представлений і менеджментом телеканалів - зокрема, відбудеться доповідь Антона Нікітіна, головного редактора телекомпанії «Інтер».

 

Навчитися примушувати чиновників говорити у рамках закону про доступ до публічної інформації можна буде з Тарасом Шевченком, директором громадської організації «Інститу Медіа Права». Про юридичні аспекти роботи журналіста у судах розповість юрист та адвокат Олександр Субботін.

 

Про свій досвід розповідатимуть головний фотограф European Pressphoto Agency в Україні Сергій Долженко, а також Костянтин Чернічкін, фотограф газети Kyiv Post.

 

З переліком усього складу спікерів можна ознайомитися на сайті Форуму.

 

Для участі у форумі необхідна реєстрація за  посиланням.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», протягом трьох днів, з 15 по 17 листопада, на  Міжнародному форумі «Новомедіа» відбудеться 40 тематичних сесій, на яких виступатимуть 30 спікерів. Також відбудуться майстер-класи, виставки, круглі столи, ток- шоу, ярмарок медіавакансій і церемонія нагородження Novomedia Awards. Відзначені будуть редакції ЗМІ та журналісти за компетентне висвітлення тем релігії та вічних цінностей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY