detector.media
24.10.2013 11:18
Новий канал запускає 2 листопада скетчком «Про що говорять тварини»
Новий канал запускає 2 листопада скетчком «Про що говорять тварини»

Скетчком «Про що говорять тварини» на Новому каналі стартує у суботу, 2 листопада о 16.00. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Скетчком «Про що говорять тварини» - це десять історій про стосунки людей і тварин. Героями гумористичних історій стали корова, яка живе в селі і мріє потрапити в місто, гламурні собачки, які належать таким же господаркам, і пара блакитнооких панд, які живуть у зоопарку.

 

Художник по костюмах Оксана Масленнікова каже, що костюми героїв відрізняються від тих, у яких ходять по Майдану або які роблять для промоакцій: «Ті зазвичай на каркасній основі, тому менш рухливі. А нам це не підходить. Адже в шоу тварини ототожнюються з людськими характерами - ведмедики танцюють, корови бігають, собаки стрибають і залазять під стіл. На рукавах і рукавичках наших костюмів пришиті подушечки, кігтики й копитця. Якщо кіт закидає ногу на ногу, ці деталі видно».

 

Для скетчкому були спеціально пошиті тринадцять костюмів тварин

 

Загалом у скетчкомі задіяні п'ятнадцять костюмів, з них лише два взяті напрокат. Усі інші були спеціально пошиті під кожну історію та актора. Найбільшою проблемою для костюмерів стало те, що деяких артистів запросили з Росії. І мірки довелося знімати по телефону.

 

Нагадаємо, проект вироблятиме Новий канал спільно з продакшн «Імперія добра» Антона Лірника, який і запропонував ідею цього скетчу. Режисер скетчу Кирило Папакуль.  

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY