detector.media
23.10.2013 16:08
До 16 грудня - прийом матеріалів на конкурс історій успіху застосування закону «Про доступ до публічної інформації»

Центр політичних студій та аналітики за підтримки офісу Ради Європи в Україні у межах Ппограми «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» та за фінансової підтримки Уряду Канади оголошує конкурс найкращих історій успіху у застосуванні Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

Для участі у конкурсі аплікантам потрібно надіслати матеріали у формі статей, розслідувальних матеріалів, репортажів, котрі містять детальний опис вирішення проблемної ситуації як на всеукраїнському, так і на місцевому рівнях завдяки використанню норм Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

Конкурсна заявка повинна складатись із:

- журналістського матеріалу та відсканованих копій запитів на отримання інформації та відповідей на них;

- короткої інформації про автора, яку просимо подати у формі анкети.

 

Заявки приймаються до 16 грудня на адресу: dostup@cpsa.org.ua

 

Переможців буде визначено серед таких категорій: журналісти, громадські організації (або об'єднання НГО), громадські активісти.

 

До складу журі увійдуть відомі журналісти, редактори, правозахисники, експерти у сфері Доступу, а також іноземні експерти. Переможцями будуть визнані лише ті роботи, які відповідатимуть критеріям відбору у кожній із номінацій.

 

Переможці конкурсу отримають відзнаки та матеріальні винагороди. Результати конкурсу будуть узагальнені та оголошені у січні 2014 року, до третьої річниці прийняття Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY