detector.media
23.10.2013 12:55
Другу серію фільму «1+1 удома», яку знімає «Студія Квартал-95», покажуть до 8 Березня
Другу серію фільму «1+1 удома», яку знімає «Студія Квартал-95», покажуть до 8 Березня

Перша серія двосерійного музичного фільму «1+1 удома» вийде до Нового року, друга - до 8 Березня.  Про це повідомив художній керівник студії Володимир Зеленський газеті «Вести».

 

У інтерв'ю пан Зеленський  зазначив, що  сюжет «1+1 удома»  буде схожим на американський фільм «Один удома» з актором Маколеєм Калкіним.

 

«Першу серію телевізійного музичного фільму «1 +1 удома»  покажуть на Новий рік. За сюжетом стрічка схожа на фільм «Один вдома» з Маколеєм Калкіним, але в нашій історії будуть хлопчик і дівчинка, тому один плюс один. Всього буде дві серії по півтори години, друга вийде 8 березня. Сценарії вже готові і обидві серії будемо знімати вже зараз», - розповів художній керівник студії.

 

У фільмі «1+1 удома», який знімає «Студія Квартал-95»,  крім акторів-«кварталівців» зіграють Іван Шваков, який виконав роль у стрічці «Кохання у великому місті-3», Анна Поліщук, яка знімалась у «Сватах-5,6», та ведучі каналу «1+1».  При цьому «кварталівці» гратимуть злочинців, а ведучі каналу виконуватимуть ролі позитивних персонажів - батьків та Дідів Морозів.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  у зйомках стрічки «1+1 удома» братимуть участь тільки українські артисти. Пан Зеленський сказав, що для участі у фільмі не запрошували російських зірок: «Ми і так завжди їх привозимо на всі наші шоу. Мені особисто захотілося зробити перший новорічний проект лише українськими силами. Я впевнений у його успішності».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY