detector.media
22.10.2013 23:19
В Одесі під час сутичок прихильників Ігоря Маркова з правоохоронцями постраждали журналісти
В Одесі під час сутичок прихильників Ігоря Маркова з правоохоронцями постраждали журналісти

22 жовтня під час протистояння між прихильниками екс-депутата Ігоря Маркова та співробітниками міліції під будівлею Одеського управління внутрішніх справ бійці «Беркута» застосували силу проти журналістів. Постраждали оператор і журналіст одеської телекомпанії АТВ. Про це повідомила прес-служба політика.

 

Окрім того, кореспондет телеканалу «Інтер» Андрій Анастасов повідомив, що в сутичці постраждав його колега-оператор, пише «Українська правда». «А ми після штурму облУВС у траматології. Ігор-оператор впав під тиском натовпу і зараз з шиєю сидить в кабінеті», - написав журналіст на своїй сторінці у Facebook.

 

Сутички між прихильниками Ігоря Маркова та правоохоронцями почалися біля будівлі УВС після того, як міліція затримала колишнього народного депутата. За інформацією управління зв'язків з громадськістю МВС, 22 жовтня в Одесі Ігорю Маркову було вручено повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Йому інкримінують організацію та побиття учасників пікету проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі у 2007 році. Політика затримали та мають намір доставити до суду для обрання запобіжного заходу.

 

Прихильники Ігоря Маркова мають намір тримати в осаді будівлю УВС Одеської області до звільнення політика, повідомляє його прес-служба.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY