detector.media
22.10.2013 18:04
У Запоріжжі не вийшов сюжет «Знаку оклику» ТВі про кримінального авторитета Анісімова
У Запоріжжі не вийшов сюжет «Знаку оклику» ТВі про кримінального авторитета Анісімова

21 жовтня у Запоріжжі під час випуску програми «Знак оклику» каналу ТВі кабельні оператори включили мультфільми. Про це повідомляє прес-служба ТВі з посиланням на інформацію, залишену глядачами на сторінці у Facebook ведучого «Знаку оклику» Артема Шевченка.  

 

Кабельні оператори випустили в ефір мультфільми саме у той час, коли у «Знаку оклику» вийшов сюжет про Євгена Анісімова, якого у місцевій пресі називають запорізьким «кримінальним авторитетом». У день виходу програми ТВі його разом з охоронцем правоохоронці затримали в столичному аеропорту «Бориспіль».

 

Як пише видання 061.ua, абоненти кабельного ТБ «Воля» також підтвердили, що під час запланованого сюжету ТВі, в ефірі включили мультфільм «Оггі і таргани».

 

У коментарі «Детектор медіа», прес-служба компанії «Воля» стверджує, що в їх мережі у Запоріжжі не було технічної можливості замінити ефір: «Ця програма виходила пізно ввечері: 22.00  та о 2.00. У цей час у нас не має нікого на головній станції для того, щоб навіть теоретично вносити зміни». Також у прес-службі «Волі» звернули увагу на те, що з кінця 2012 року майже усі філіали переведені на єдину систему подач та моніторингу сигналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY