detector.media
22.10.2013 12:34
МВС заявляє, що не причетний до листів з вірусом, надісланих Оксані Романюк
МВС заявляє, що не причетний до листів з вірусом, надісланих Оксані Романюк

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що міліція не має жодного стосунку до ситуації з надсиланням листів з вірусом на поштову скриньку виконавчого директора Інституту масової інформації (ІМІ) Оксани Романюк. Про це «Укрінформу» повідомив начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков.

 

«Наші фахівці провели перевірку і з'ясували, що з міністерства до ІМІ в означений період не надсилалося жодного листа чи повідомлення», - заявив пан Бурлаков.

 

Він також звернув увагу на те, що в УЗГ відомства немає електронної адреси, з якої в ІМІ надсилалися заражені комп'ютерним вірусом листи.

 

У коментарі «Детектор медіа» виконавчий директор Інституту масової інформації Оксана Романюк заявила що вона не звинувачує МВС. У коментарі «Громадському радіо» вона говорила, що зловмисники використали електронну адресу міністерства, щоб  спонукати її відкрити  лист з вірусом. «Лист був надісланий начебто з адреси МВС - info@mvs.gov.ua. Він виглядав аутентично, і мені навіть не прийшло у голову, що у цьому листі може бути вірус», - сказала пані Романюк.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Оксана Романюк заявила, що за допомогою листа від МВС зловмисники вкрали дані з її комп'ютера. Вона припустила, що вірус надавав можливість віддаленого доступу до її файлів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY