detector.media
18.10.2013 14:14
Докудрама Film.ua і Signal Red отримала нагороду на Каннському фестивалі
Докудрама Film.ua і Signal Red отримала нагороду на Каннському фестивалі

Докудрама виробництва Film.ua і Signal Red  «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя» отримала нагороду «Срібний дельфін» у категорії «Документальна драма» на фестивалі корпоративних, телевізійних документальних фільмів та онлайн ЗМІ Cannes Corporate Media & TV Awards. Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

 

«Цього року конкуренція за нагороду цього фестивалю була особливо висока: організаторам надійшла рекордна кількість заявок . На конкурс було подано 719 робіт з 40 країн» - звертають увагу у кінокомпанії.

 

Стрічка «Жюль Верн» також  отримала найвищу нагороду Platinum Remi Award в категорії документальних фільмів на WorldFest Houston і включена до шорт-листа міжнародного телефестивалю NYF Television & Film Awards , результати якого будуть відомі у квітні 2014 року.

 

Нагадаємо , що фільм «Жюль Верн» увійшов в цикл програм «Великі мрійники», що складається з 5 фільмів: «Дивовижні світи Ціолковського», «Вільна енергія Тесли», «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя», «Леонардо да Вінчі. У пошуках істини» і «Архімед. Повелитель чисел». Цикл входить до каталогу програм Off The Fence, одного з провідних світових дистриб'юторів телевізійного контенту.

 

Фестиваль Cannes Corporate Media & TV Awards був заснований в 2010 році підприємством Filmservice International.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY