detector.media
16.10.2013 13:34
Програми телеканалів холдингу «Медіа Група Україна» стали доступними на YouTube
Програми телеканалів холдингу «Медіа Група Україна» стали доступними на YouTube

Канали «Україна», «Футбол», «Футбол+», «НЛО» і «Донбас» підключилися до партнерської програми відеосервісу YouTube.  Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

 

Тепер всі передачі телеканалів доступні для легального перегляду. За інформацією прес-служби, співпраця з YouTube дозволить холдингу «Медіа Група Україна» більш ефективно просувати контент телеканалів в інтернеті, розширювати аудиторію глядачів і одночасно отримувати прибуток від перегляду глядачами легального контенту.

 

Сьогодні на YouTube можна переглянути: програми і фрагменти програм «События», «События недели», «Критична точка», «Говорить Україна», «Великий футбол», «Як дві краплі», «Світ на смак», «Люблю. чекаю», «Один за 100 годин» каналу «Україна», фрагменти програм «Наша Russia», «Comedy Club» каналу «НЛО TV», програми і фрагменти програм «Футбол NEWS», «Один на один з Гамулою», «Європейський Weekend», «Великий футбол каналів «Футбол» і «Футбол+», а також програми і фрагменти програм «Live Донбасу», «Час новин», «Питання влади», «Здраствуйте!», «Ти перш за все» регіонального телеканалу «Донбас».

 

При цьому «Медіа Група Україна» захищає свої інтереси правовласника. На YouTube передбачено функцію геоблокування, яка дозволяє обмежувати трансляцію відео тільки в межах України і блокувати нелегальне копіювання та розміщення контенту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY