detector.media
16.10.2013 13:17
5 листопада «Україна» запускає документальний проект «Таємний код зламано»
5 листопада «Україна» запускає документальний проект «Таємний код зламано»

5 листопада в ефірі каналу «Україна» стартує документальний проект «Таємний код зламано». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Він виходитиме щочетверга о 22.30.

 

«Таємний код зламано» - це цикл з 16-ти фільмів у жанрі науково-популярного розслідування з елементами містики. Кожен з випусків присвячений окремій  темі. «Йтиметься про силу думки і новітні технології омолодження людини, про древні секретні коди азартних ігор, про вплив Місяця та вампірів, про «тонкий світ» і «паралельні реальності», про прокляття і таємниці сновидінь, а також про реальну магію любові та інші дивні і часто сенсаційні речі», - анонсує прем'єру канал.

 

У кожному фільмі візьмуть участь вчені та експерти, а також - очевидці та безпосередні учасники історій. «Для глядачів цікавим виявиться також і те, що фільми містять цінну прикладну інформацію, а також конкретні практичні поради, актуальні для максимально широкої аудиторії. Телевізійне розслідування викриває забобони та страхи глядача і нагадує йому про відповідальність перед собою і світом»,-  вважає директор департаменту маркетингу і комунікацій каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Як писала «Детектор медіа», головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина повідомив, що «Таємний код зламано» - це розробка департаменту власного виробництва каналу. Проект на замовлення каналу виробляв український продакшн «ТелеМир» Юрія Будяка і Миколи Корчаги.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY