detector.media
15.10.2013 11:21
Скетчшоу про незавершені справи стартує на Новому каналі 19 жовтня
Скетчшоу про незавершені справи стартує на Новому каналі 19 жовтня

Перший епізод скетчшоу «Вже котрий день» вийде в ефір Нового каналу 19 жовтня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Скетч розповідає про кумедні ситуації з незакінченими справами. Герої шоу обіцяють собі, що сядуть на дієту, припинять брати хабарі, кинуть палити, признаються батькам у скоєному тощо.

 

«Швидко у нашій країні лише кішки народжуються, футбольні клуби з ліги чемпіонів вилітають і олігархи з моделями одружуються. А нескінченно довго в нашій країні можна чекати підвищення добробуту населення, обіцяти собі кинути палити і припинити їсти після шостої. Між такими «швидко» і «нескінченно довго» якраз і застрягли наші герої. І от уже котрий день терплять невдачі в усіх своїх проявах і починаннях», - анонсує канал свій новий проект.

 

Режисер-постановник шоу - гравець КВН з 20-річним стажем, актор і режисер Ашот Кещян (лірична комедія «Мами» та  «Няньки»). Головіні ролі у скетчшоу зіграли камедіклабщик Андрій Бурим та заслужений артист України Назар Задніпровський. Очолює знімальну команду і керує знімальним процесом оператор-постановник Дмитро Плюта.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ідея шоу «Вже котрий день» належить  ТОВ «А-Віжн». Проект виробляє продакшн спільно з каналом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY