detector.media
11.10.2013 16:10
ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV
ТСН.ua запустив додаток для Samsung Smart TV

Портал ТСН.ua (група «1+1») запустив додаток для Samsung Smart TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На думку спеціалістів видання, такий формат знаний у світі і нарощує популярність в Україні. Згідно досліджень, які наводить прес-служба, сьогодні в Україні нараховується близько 1 млн. користувачів Samsung Smart TV.

 

«Наше головне завдання - не просто дати нашим користувачам цікаві та актуальні новини, а й зробити їх отримання якнайпростішим. Саме тому, ми взяли курс на крос-платформенність для нашого контенту та прагнемо бути присутніми в усіх пристроях та на всіх операційних системах. Найближчим часом планується розробка додатків і для інших вендорів Smart TV», - зазначив Вадим Осадчий, керівник департаменту інформаційних інтернет-проектів «1+1 медіа».

 

У додатку, окрім актуальних новин, користувачу доступні архів випусків ТСН, програм каналу «1+1» та футбольних матчів Чемпіонату України, Ліги Чемпіонів та Ліги Європи.

 

Додаток інтерактивний, містить розділи з відео, випусками ТСН, новинами, фото та онлайн-ТБ. Весь контент оновлюється. Користувачі Smart TV можуть самі обирати, коли і що саме їм дивитись.

 

Нагадаємо, у вересні ТСН.ua запустив додаток для iPhone.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY