detector.media
11.10.2013 13:36
Private запускає новий телеканал для дорослих
Private запускає новий телеканал для дорослих

Європейський медіахолдинг Private Media Group , що спеціалізується на контенті для дорослих , планує запустити у кінці жовтня новий розважальний канал для дорослих - PrivateTV. Про це повідомляє Mediasat з посиланням на прес-службу компанії.

 

Міжнародна версія каналу буде доступна на супутнику Eutelsat Hot Bird 13B, а франкомовна версія каналу PrivateTV France буде доступна окремо і з іншим програмуванням.

 

Старший виконавчий директор Private Чарльз Праст заявив, що PrivateTV і PrivateTV France запропонують глядачеві «ексклюзивний, оригінальний і привабливий контент». Він також припустив , що свіжий сценічний формат, тематичні програми і відома торгова марка Private допоможе розвинути у сфері телебачення онлайн-досвід компанії, бо телебачення є єдиною платформою, яка здатна передати якість репрезентованої підприємством контенту.

 

«Зрозуміло, Private присутній на європейському ринку мовлення вже більше 10 років , і є брендовим партнером компанії Playboy Plus , яка управляє і займається поширенням каналу Private Spice. Ми очікуємо, що Private Spice і PrivateTV будуть доповнювати один одного на ринку. Компанія Private завжди була націлена на інноваційні стратегії співпраці з операторами платного ТБ , що дозволяє надавати глядачам доступ до світу розваг, і запуск каналу є черговим кроком у цьому напрямку», - сказав Чарльз Праст.

 

На додаток до ексклюзивних відео від Private і партнерів компанії канал планує запуск лінійки нових програм - Private Investigations (Розслідування Private), Private Stars (Зірки Private), Private VIP Pass (VIP паспорт Private) і Private Hotline (Гаряча лінія Private).

 

Компанія Private буде тісно співпрацювати з tmc Content Group , яка є власником частини акцій цього нового спільного проекту.

 

«За більше, ніж десять років роботи tmc завоювала непогані позиції в якості провідного провайдера тематичних каналів для дорослих і медіаконтенту на ринку країн DACH (європейських держав , в яких велика частина населення говорить по-німецьки, - ред.). Даний спільний проект ще більше зміцнить нашу співпрацю з Private , постачальником чудового контенту для tmc», - зазначив Андреас Фішер, керуючий директор tmc.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY