detector.media
10.10.2013 16:09
Перший національний запускає ток-шоу вихідного дня «Моменти життя»
Перший національний запускає ток-шоу вихідного дня «Моменти життя»

З 12 жовтня на Першому національному стартує новий телевізійний проект «Моменти життя». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перший випуск нової програми вийде в ефір о 09.50. За форматом «Моменти життя» - ток-шоу вихідного дня. Ведуча - Ольга Кіяшко.

 

За інформацією каналу, у програмі йтиметься «про найважливіші моменти нашого життя, ті, що перетворюються в неоціненний досвід». У ток-шоу підніматимуться теми спілкування з дітьми, збереження здоров'я, психологічного комфорту і успішності. «Як зрозуміти себе, перестати тривожитися і боятися - почати жити і цінувати кожну мить! Корисні поради фахівців, життєвий досвід експертів, цікаві історії героїв - усе це у програмі «Моменти життя»», - повідомляє прес-служба.

 

Програма виходитиме один раз на тиждень. Кожен випуск буде присвячено окремій темі, для обговорення якої до студії будуть запрошуватись фахівці з того чи іншого питання, з якими спілкуватиметься психотерапевт Олег Чабан. Перший випуск програми буде присвячено людям похилого віку.

 

«"Моменти життя" - це програма про позитивні й негативні миті життя, яких ми дуже часто не помічаємо. Та ці, здавалося б, дрібнички є дуже важливими - це унікальний досвід, що може змінити наше життя на краще. У програмі ми разом із гостями й глядачами навчимося не пропускати ці моменти», - сказала керівник проекту Ірина Захарченко.

 

«У нашому проекті ми спробуємо поліпшити, так би мовити, перефарбувати негативні миті в яскраві кольори або хоча б впоратися з емоційними проблемами. Взяти участь у проекті ми запросили Олега Созонтовича Чабана - відомого українського вченого в галузі психіатрії та медичної психології. Саме він допомагатиме глядачам налаштовуватися на позитивну хвилю і завжди бути в гармонії з собою», - зазначила директор ТО розважальних та пізнавальних програм Національної телекомпанії України Лариса Дроздова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY