detector.media
10.10.2013 13:51
«Львівська хвиля» формує нову редакцію новин з допомогою Ігоря Балинського та Люби Сорокіної
«Львівська хвиля» формує нову редакцію новин з допомогою Ігоря Балинського та Люби Сорокіної

Радіостанція «Львівська хвиля» оголосила конкурс на посади редакторів і репортерів у новій редакції Служби інформації. Про це йдеться на сайті радіостанції.

 

«Львівська хвиля» пропонує офіційне працевлаштування, повну зайнятість та оплату праці на гонорарній основі.

 

Вимоги до претендентів:

- доступно і грамотно писати;

- вміти добувати інформацію;

- любити свою роботу і Львів.

 

Також від кандидатів вимагається досвід роботи в медіа та вміння працювати з програмами аудіомонтажу.

 

Кандидатів просять надсилати на адресу novyny@lwr.com.ua резюме, а також три аудіо- чи відеоматеріали з власного доробку і три актуальні теми, над якими є бажання попрацювати найближчим часом.

 

Конкурс для «Львівської хвилі» проводять незалежні експерти - телевізійний журналіст, режисер, керівник студії «Талан» Люба Сорокіна та керівник магістерської програми з журналістики Українського католицького університету Ігор Балинський, у минулому - головний редактор інформаційного агентства ZIK та шеф-редактор інтернет-видання Zaxid.net.

 

Нагадаємо, наприкінці вересня з радіостанції «Львівська хвиля» звільнились п'ять журналістів через конфлікт із керівником суспільно-інформаційних програм Оксаною Колодрубець. Керівництво радіостанції ухвалило компромісне рішення: Оксана Колодрубець подала заяву про звільнення за власним бажанням, однак журналістів, які звільнились через конфлікт із нею, на роботі не поновили. Вони зможуть узяти участь у конкурсі на вільні вакансії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY