detector.media
08.10.2013 16:21
Опозиційні члени ТСК з розслідування нападу на журналістів схвалили проект звіту і вимагають у парламенту його розгляду
Опозиційні члени ТСК з розслідування нападу на журналістів схвалили проект звіту і вимагають у парламенту його розгляду

Опозиційні члени тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради, що розслідує обставини нападу на журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя, схвалили проект звіту про діяльність комісії та вимагатимуть реєстрації відповідного проекту постанови Верховної Ради і розгляду звіту в парламенті. Таке рішення ухвалили четверо присутніх на засіданні 8 жовтня членів ТСК - Віталій Ярема, Ірина Геращенко, Степан Курпіль та Андрій Іллєнко. Члени ТСК від провладних фракцій укотре не прийшли на засідання ТСК.

 

Нагадаємо, що кінцевий термін розгляду звіту про роботу ТСК - 23 жовтня. Але, щоб зареєструвати проект постанови про розгляд звіту, необхідно щонайменше 50%+1 голосів членів ТСК. Тобто потрібно, щоб хоча б іще один член ТСК проголосував за проект. За інформацією голови ТСК Віталія Яреми, їхні колеги з провладних фракцій не мають наміру голосувати.

 

Відтак, за словами пана Яреми, члени ТСК від опозиції діятимуть, як і попереднього разу при розгляді проекту звіту ТСК: оприлюднять звіт у ЗМІ і вийдуть із ним на брифінг.

 

Член ТСК Ірина Геращенко запропонувала завтра на сесійному засіданні парламенту публічно звернутися до голови Верховної Ради Володимира Рибака з проханням зареєструвати проект постанови і розглянути звіт.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY