detector.media
07.10.2013 13:59
3-4 листопада - тренінг у Донецьку «Роми, інші національні меншини у ЗМІ»
3-4 листопада  - тренінг у Донецьку «Роми, інші національні меншини у ЗМІ»

Міжнародна благодійна організація «Ромський жіночий фонд  «Чіріклі» запрошує журналістів, блогерів взяти участь у семінарі «Роми, інші національні меншини у ЗМІ».

 

Семінар пройде у Донецьку 3-4 листопада. Пізніше такі семінари пройдуть ще у Запоріжжі та Ужгороді.

 

До участі запрошені і студенти журналістських факультетів вишів. Організатори забезпечують харчування у Донецьку під час семінару, роздаткові матеріали. Транспортні витрати і витрати на проживання у Донецьку не відшкодовуються.

 

У заході візьмуть участь представники ромської, африканської громади, іноземні студенти. Також виступатимуть представники ромських організацій і місцевих органів влади. Буде можливість зробити інтерв'ю.

 

Методологія семінару базуватиметься на «anti-biased» підході, який полягає  у «позбавлені звички сприймати світ через призму стереотипів». У рамках навчання запланована поїздка до ромського поселення або в гості до ромської родини, щоб показати повсякденне життя ромів і їх потреби.

 

Організатори просять до 30 жовтня надіслати мотиваційного листа у довільній формі і вказати місто, у якому зручно буде взяти участь у заході. Посилання матеріали у медіа вітаються. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

 

Контакти: gkpora@gmail.com, Ольга Веснянка.

 

Семінари проходять за підтримки DemocracyGrantsProgram Посольства США в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY