detector.media
07.10.2013 12:49
10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно
10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно

10 жовтня у Києві розпочне роботу ХІХ-тий фестиваль «Нове німецькі кіно». У програмі показів фестивалю - фільми «Вимірюючи світ» (режисер - Детльов Бук; жанр - пригоди), «Лоре» (режисер Кейт Шортланд; драма, військовий), «Прості складності Ніко Фішера» (режисер Ян Оле Герстер; драма, комедія), «Ханна Арендт» (режисер Маргрете фон Тротта; драма, біографія).

 

Початок сеансів - о 17.00 та 19.00. З розкладом показів можна познайомитися на сайті кінотеатру.

 

Фестиваль «Нове німецьке кіно» - це поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини, добірка найкращих німецьких прем'єр і кінофестивальних хітів за минулий рік. Проводиться Гете-інститутом та Посольством Німеччини спільно з компанією «Артхаус Трафік».

 

Нове німецьке кіно є одним з найстаріших фестивалів в Україні, що представляють кінематограф своєї країни: в цьому році буде проходити в 19-й раз. За час свого існування представив українським глядачам такі гучні картини, як «Елементарні частинки»  (з Моріцем Бляйбтроем і Франкою Потенте в головних ролях), «Земля достатку» і «Зйомки в Палермо» (режисер Вім Вендерс), «На іншому боці раю» і «Душевна кухня» (режисер Фатіх Акін), «Любов утрьох» (режисер Том Тиквер) та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY