detector.media
07.10.2013 12:37
«Критична точка». Студентське життя
«Критична точка». Студентське життя

У понеділок, 7 жовтня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

-ЛЕТЮЧИЙ ГОЛЛАНДЕЦЬ. Двоє студентів проти багатотонної фури. Водій втратив свідомість за кермом багатотонної машини, а пара студентів змогла врятувати його і простих перехожих. Про вчинок у стилі супергероїв - дивіться у репортажі з Тернополя.

-СТУДЕНТИ-ПРИВИДИ. Вони є у списках зарахованих. Вони отримують оцінки у залікові книжки. Але насправді їх ніхто в очі не бачив! Звідки в Рівному «студенти-привиди» - дізнавалась «Критична точка».

-ДОВІЧНЕ НАВЧАННЯ. Він склав ЗНО, але йому не дозволили вступити до ВИШу. Про унікальний в Україні прецедент складання іспитів у слідчому ізоляторі - у сюжеті програми.

-ВБИВСТВО СПОРТСМЕНА. В Одесі розстріляли чемпіона України з регбі. Кому і навіщо знадобилося вбивати спортсмена? Чому ніхто навіть не почув, як сталася трагедія?

- «КОБРА» vs ЛЮДИ. Ми звикли називати їх «Коброю». Особливі ДАІшники. Кому слід боятися бійців спецпідрозділу і кого бояться вони - практичні поради, як поводити себе з правоохоронцями, від активістів «Дорожнього контролю».

-РЕМОНТУ НЕ ПІДЛЯГАЄ! Чому машини йдуть під землю  та скільки ще українські водії змушені будуть ризикувати власним життям? Що робити і куди звертатися, якщо дорога починає тріскатися та провалюватися?

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО».У постійній рубриці «Критичної точки» ви побачите: Чудо, що стає реальністю - татко несподівано повернувся з війни. Глуха дівчина, яка вперше почула. Емоції беруть гору - на що здатні люди в момент здійснення мрії.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY