detector.media
04.10.2013 20:30
Molodist Talent Workshop: реєстрацію учасників відкрито!

Щороку "Майстерня талантів" радо вітає своїх слухачів на зустрічах з учасниками та гостями фестивалю "Молодість". Навчальна платформа, що функціонує протягом всього фестивального тижня, створює спільний простір для обміну враженнями і запитаннями, досвідом та натхненням.

 

У рамках "Майстерні талантів" відбудеться зустріч з Дені Коте, канадським режисером, чиї фільми демонструвались на кінофестивалях класу "А", двічі відзначались нагородами фестивалю у Локарно за найкращу режисуру, а фільм 2013 року "Вік і Фло зустріли ведмедя", який отримав приз Альфреда Бауера на Берлінському кінофестивалі, буде показано на Молодості у програмі French Connection.

 

Слухачі матимуть нагоду відвідати серію лекцій від іноземних та вітчизняних кінокритиків. Серед них - досвідчений альтернативний кінокритик Віктор Матізен (Росія), критик та член відбіркової комісії короткометражних фільмів для "Тижня критики" Каннського МКФ П'єр-Сімон Гутман (Франція).

 

Непересічна подія "Майстерні" - практичний воркшоп по створенню анімаційного фільму без камери (!) від американського режисера Герба Шеленбергера (на захід буде оголошено окрему реєстрацію).

 

Також заплановані зустрічі з членами журі та готями фестивалю.

 

Традиційно "Майстерня талантів" чекатиме слухачів у культурно-освітньому центрі "Майстер Клас" (вул. Лаврська, 16А, ауд.114) з  20-го по 27-е жовтня 2013 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY