detector.media
04.10.2013 12:35
Журналісти оприлюднили «темник» про піар у соцмережах мера Одеси Олексія Костусєва
Журналісти оприлюднили «темник» про піар у соцмережах мера Одеси Олексія Костусєва

Журналісти інтернет-видання «Взгляд из Одессы» повідомляють про «темники», які, за їх інформацією, розсилаються всім працівникам підконтрольних Одеській міськраді структур з метою найкращого просування міського голови Одеси Олексія Костусєва у соціальних мережах.

 

«Взгляд из Одессы» стверджує, що документ під назвою «Інструкція - як працюємо в соцмережах.doc» передали журналістам співробітники мерії.

 

В інструкції, зокрема,  йдеться про те, як саме вимагається розповсюджувати у соціальних мережах Facebook, «ВКонтате», «Одноклассники» публікації з офіційного сайту Олексія Костусєва http://kostusev.info/  та звітувати, з ким і скільки співробітники поділилися такими матеріалами. Також ті, хто от мають документ, повинні ставити «лайки» під «постом мера, лайки під позитивними коментарями (не забуваємо), лайки під фотографіями» на сторінці www.facebook.com/Mayor.of.Odessa, звіт - за кількістю лайків та коментарів.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 травня штаб Партії регіонів розіслав своїм депутатам вказівки, як слід коментувати та інтерпретувати побиття журналістів під час мітингу 18 травня. 

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY