detector.media
03.10.2013 18:36
Колишній головред Forbes Володимир Федорін візьметься за проект Fortune в Україні?
Колишній головред Forbes Володимир Федорін візьметься за проект Fortune в Україні?

Інтернет-видання AIN.UA з посиланням на свої джерела повідомляє про підготовку до запуску в Україні нового журналу в сегменті ділових друкованих видань. За їх інформацією, мова йде про купівлю франшизи на журнал Fortune, який є основним конкурентом Forbes в світі і який видає компанія Time Inc.  


За попередньою інформацією, головним редактором  українського видання за франшизою Fortune може бути колишній головний редактор видання «Forbes. Украина» Володимир Федорін.

 

«Детектор медіа» намагається отримати у нього підтвердження цієї інформації, але наразі він на дзвінки не відповідає. Але днями він підтвердив, що працює в Україні над запуском нового проекту. «Запускаємо новий проект тут, в Україні», - сказав Володимир Федорін. Подробиці він поки не повідомив, хоча зауважив, що наразі вирішується питання інвестицій.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Володимир Федорін заявив, що залишає посаду головного редактора українського  Forbes одразу після того, як медіахолдинг UMH group був проданий новому власнику Сергію Курченку.

 

AIN.UA також пише, що інвестором нового проекту може виступити Джед Санден, видавець і колишній власник українського медіахолдингу  KP Media. Після продажу своєї компанії UMH group (президент - Борис Ложкін) він намагався запустити кілька нішевих проектів. Також видання зазначає, що ядро команди Fortune можуть скласти колишні журналісти українського Forbes.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY