detector.media
02.10.2013 11:59
«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка
«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка

До 200-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка «Українське радіо»  оголосило музичний  конкурс «Нова пісенна Шевченкіана», учасники якого змагатимуться у написанні музичних творів на слова Великого Кобзаря. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Пісні-переможці конкурсу транслюватимуться в ефірі Національної радіокомпанії України: на Першому каналі «Українського радіо», на «Радіо «Промінь»  та «Раідо Культура», а також увійдуть до CD-збірки «Нова пісенна Шевченкіана». Крім того, переможці конкурсу  будуть запрошені на  гала-концерт теле-радіопрограми «Мистецькі історії».

 

Конкурсний відбір фонограм триватиме   з 1 жовтня до 20 грудня, за підсумками конкурсу буде визначено 20 пісень-переможців.

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби «Українського радіо», участь у конкурсі «Нова пісенна Шевченкіана» можуть взяти музичні композиції, написані на слова Тараса Шевченка, які не транслювалися публічно у телерадіоефірі. Пісні можуть бути представлені у форматах рок, поп, танцювальної музики та авторської пісні.

 

Щоб взяти участь у конкурсі, заявникам потрібно надіслати демо-версію своєї пісні на слова Тараса Шевченка  за адресою  220@nrcu.gov.ua, до фонограми обов'язково додаються контактні данні та  інформація про виконавця. Якщо демонстраційна версія пісні відповідає вимогам конкурсу, але не відповідає якості запису фонограм, музикантам буде надана можливість зробити якісний запис у професійній студії «Українського радіо».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY