detector.media
02.10.2013 11:20
«Критична точка» на каналі «Україна». Смертельні ігри
«Критична точка» на каналі «Україна». Смертельні ігри

У середу, 2 жовтня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

- ЧОРНА ВДОВА. Шокуюча смерть на Одещині: жінка застрелила чоловіка. Що це: нещасний випадок чи добре сплановане вбивство - дізнавалась «Критична точка».

-ПРОТИ СТИХІЇ. Літо, море, шторм... Нестримна водна стихія і три життя на кону. Чим пожертвував гандбольний тренер Андрій Купчак заради своїх підопічних?

-3D ТЕХНОЛОГІЇ. Тепер на принтерах роздруковують не лише тексти а й будинки, зброю і навіть м'ясо. Технології, які змінюють світ, а також перші українці, хто випробовував на собі новинки 3D принту - дивіться у «Критичній точці».

- СМЕРТЕЛЬНІ ЗАБАВИ.Смертельні забавки. Чотири роки він грав роль ідеального батька. А потім убив свого пасинка-інваліда. Чому в одну мить зразковий сім'янин перетворився на холоднокровного убивцю?

-СТІНКА НА СТІНКУ. Старовинна слов'янська забава «стінка на стінку». Чим скінчились жорстокі ігри неповнолітніх на Рівненщині - у сюжеті програми.

-ВІЙНА З БОРЖНИКАМИ. Заборгували кругленьку суму ЖЕКу? Готуйтесь зустрічати небажаних гостей. Як воюють зі злісними неплатниками у Донецьку - у розслідуванні «Критичної точки».

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» ви побачите: Побоїща футбольних фанатів. ійна московських байкерів проти дагестанців. Масові бійки до крові. Що провокує в людях агресію?

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY