detector.media
01.10.2013 18:30
Власник каналу «112-Україна» став власником «Партнер ТВ» з мультиплексу МХ-5
Власник каналу «112-Україна» став власником «Партнер ТВ» з мультиплексу МХ-5

Співвласником і директором телеканалу «Партнер ТВ», що володіє ліцензією на мовлення в мультиплексі МХ-5 в низці регіонів, став Андрій Подщипков - співвласник і директор нового супутникового телеканалу «112-Україна». Відповідні зміни до ліцензії компанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 жовтня.

 

Другим співвласником компанії стала Таміла Дворецька. Вона, а також Людмила Сивак увійшла до складу редакційної ради каналу.

 

Раніше власниками ТОВ «Партнер ТВ» були Юрій Пузиренко (67%) і Віталій Дворецький (33%), директором - Юрій Федоренко, членами редакційної ради - Дмитро Берко і Рустам Баішев.

 

«Партнер ТВ» володіє частотами в мультиплексі МХ-5 у Вінницькій, Івано-Франківській, Хмельницькій, Черкаській і Чернівецькій областях.

 

«Партнер ТВ» здобув перемогу в цифровому конкурсі на місця в мультиплексі МХ-5 з регіональним покриттям у серпні 2011 року разом з чотирма іншими новоствореними компаніями (ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «ТВ Вибір» і ТОВ «Лідер ТВ»). Усі п'ять компаній разом отримали ліцензії на повноцінну загальнонаціональну мережу. Мовники мали ідентичні концепції, три з них мали одного співзасновника, а крім того директори одних компаній були співвласниками інших.

 

У вересні 2013 року компанії почали переоформлювати свої ліцензії у зв'язку зі зміною власників, керівників і редакційних рад - ними стали люди, причетні до нового супутникового телеканалу «112-Україна», що починає мовлення в жовтні. Цей канал запускає Олексій Семенов, власником є Андрій Подщипков. Пан Подщипков заперечує інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел на ринку, що інвесторами телеканалу виступають люди, які також інвестують у телеканали Tonis, Business, БТБ та нові друковані видання «Капитал», «Взгляд» (цей умовний медіахолдинг пов'язують із Сергієм Арбузовим).

 

«Детектор медіа» ще минулого тижня звернулася до пана Подщипкова по коментар з приводу можливості запуску «112-Україна» на базі п'яти цифрових телеканалів з МХ-5, однак відповіді поки не отримала.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY