detector.media
30.09.2013 19:15
«Інтер» отримав золото на Московському міжнародному фестивалі реклами та маркетингу Red Apple
«Інтер» отримав золото на Московському міжнародному фестивалі реклами та маркетингу Red Apple

Ролики, створені промо-службою Inter Media Group, отримали золоту нагороду на Московському міжнародному фестивалі реклами та маркетингу Red Apple 2013. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серія роликів «Дякуємо, що вони не знають», присвячена темі Другої світової війни, посіла перше місце в номінації «Кіно й телевізійна реклама».

 

«Щоб привітати ветеранів Великої вітчизняної війни з Днем Перемоги, ми зняли серію коротких ID-шек для телеканалу, - розповідає про ролики, що принесли перемогу, Олексій Пасічник, директор з промо та маркетингу Inter Media Group. - Ми запитували дітей, чи відомі їм слова, які під час Великої вітчизняної війни знала кожна дитина - такі, як бомбардування, концентраційний табір, фашисти, пайок і т.п. Наші діти не знайомі з ними. І ми вдячні ветеранам за те, що діти не знають цих жахливих слів. Дуже приємно, що поважне міжнародне журі перейнялося нашою ідеєю й гідно оцінило її».

 

Відео ID можна переглянути тут.

 

Inter Media Group - єдина телевізійна група серед переможців. Іншими лауреатами стали рекламні агенції та продакшн-компанії. Серед них - українські Saatchi & Saatchi Ukraine, Leo Burnett Ukraine, BBDO Ukraine, Ogilvy&Mather Ukraine, Scholz&Friends Kyiv, KoloDiy production, Radioaktive Film.

 

Урочиста церемонія нагородження переможців Red Apple 2013 відбулася 27 вересня. Загалом на фестиваль було подано 1242 проекти, з них у шорт-листи увійшло 377. Переможців визначило міжнародне журі, що складається з представників рекламної індустрії США, Франції, Фінляндії, Англії, Румунії, Чехії, Казахстану, Австрії, Нідерландів та Німеччини. Очолив журі Амі Хасан, засновник і креативний директор агентства Hasan & Partners, Гельсінкі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY