detector.media
30.09.2013 17:39
За зрив показу «Відкритого доступу» у Києві розпочато два кримінальні провадження
За зрив показу «Відкритого доступу» у Києві розпочато два кримінальні провадження

Печерське районне управління міліції Києва відкрило кримінальне провадження стосовно зриву показу документального фільму «Відкритий доступ» у столичному кінотеатрі «Кінопанорама». Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

 

Кримінальне провадження розпочато за статтями 296 (хуліганство) та 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 27 вересня у Києві невідомі правопорушники зірвали показ документального «Відкритого доступу». Кожен з них мав на собі роздрукований на звичайному принтері бейдж з написом «Преса». Коли прибули міліціонери, щоб вивести цих людей із зали, хтось кинув димові шашки.

 

Пізніше до місця проведення заходу приїхала вибухотехнічна лабораторія, оскільки до правоохоронців надійшов дзвінок про замінування кінотеатру. Правоохоронці заявили, що змушені зупинити показ фільму для проведення перевірки, присутніх попросили залишити приміщення.

 

Згодом у міліції спростували інформацію  «Української правди» про те, що за зривом київського показу фільму «Відкритий доступ» стоять співробітники міліції. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY