detector.media
29.09.2013 21:34
Фільм-подію 2012-го «Левіафан» представлять у Москві
Фільм-подію 2012-го «Левіафан» представлять у Москві
В рамках фестивалю «2morrow»

4-го жовтня відбудеться російска прем`єра відомої документальної стрічки «Левіафан». Картину покажуть у Москві в рамках 7-го Міжнародного фестивалю незалежного кіно «2morrow».

 

Стрічку представлять у позаконкурсній програмі «Документальне кіно», яка цього року фокусується на новаторстві. 

 

Стрічка художників і режисерів Люсьєна Кастена-Тэйлора та  Віріни Паравел встигла здобути світове визнання та, зокрема, Премію асоціації кінокритиків Лос-Анджелеса –2012. 

 

 

 

Творці фільму є співробітниками іноваційної етнографічної лабораторії в Гарварді. Засобами відзначеної на фестивалях прогрестивної кіномови вони оповідають про будні рибалок. Траулер виходить у рейс поряд із узбережжям Нью-Бедфорда. Під час зйомок застосовувалися десятки кінокамер, закріплених на моряках і мешканцях океана. Таким чином, особливості сучасного промислу в Новій Англії глядач спостерігає з точки зору здобичі.

 

Фестиваль розпочне роботу 1-го жовтня та знайомитиме глядачів із трьома конкурсними та іншими програмами протягом п`яти днів. 

 

 

 

Подіями фестивалю стануть покази відомих фільмів, що не мають  можливості легального показу в Росії. Зокрема, цього року будуть представлені  стрічки з програми Sundance-2013, серед яких «Мад» (Мud, режисер Джефф Ніколс), «Синя примха» (Blue Caprice, Олександр Мурс) і «Вчитель» (A Teacher, Ханна Фідель).  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY