detector.media
27.09.2013 17:22
У Києві вперше пройде Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтв Linoleum
У Києві вперше пройде Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтв Linoleum

З 3 по 20 жовтня у Києві відбудеться перший в Україні Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва Linoleum. Про це повідомляє прес-служба галереї «Лавра», у якій проходитиме фестиваль.

 

В рамках фестивалю в Києві будуть представлені анімаційні роботи більше ніж з 40 країн у таких напрямках: програма відкриття, роботи з шорт-листа фестивалю 2013 року, дитяча програма , «Американська анімація-XXI століття», а також VJ-сети і «Шокуючий Linoleum».

 

У програмі «Кращі фільми Linoleum минулих років» зібрана анімація найбільш цікавих авторів та студій з різних куточків світу: номінанта на премію «Оскар» Бастьєна Дюбуа (Франція), багаторазової переможниці міжнародних анімаційних фестивалів Кірстен Лепор (США), культового російського аніматора Івана Максимова та інших.

 

Також в рамках фестивалю відбудуться лекції та майстер-класи. Зокрема арт-студія «Золотий Лев» представить майстер-клас з навчання техніці створення пісочної анімації, Школа візуального мистецтва, OpenArtSchool організує лекції медіа-археолога Вікторії Перевознікової «Анімація в художніх практиках» та «Археологія зображення, що рухається». Режисер, лялькар-художник та призер міжнародних конкурсів та анімаційних фестивалів Олег Педан розповість про лялькове кіно.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY