detector.media
27.09.2013 16:51
3 жовтня - відкриття у Києві Міжнародного фестивалю актуальної анімації і медіамистецтва Linoleum
3 жовтня - відкриття у Києві Міжнародного фестивалю актуальної анімації і медіамистецтва Linoleum

3 жовтня в Київській міській галереї мистецтв «Лавра» (Київ , вул. Лаврська, 1) о 18.00 відбудеться відкриття Міжнародного фестивалю актуальною анімації і медіамистецтва Linoleum.

 

В рамках фестивалю в Києві будуть представлені анімаційні роботи більш ніж з 40 країн у таких напрямках: програма відкриття, роботи з шорт-листа фестивалю 2013 року, дитяча програма , «Американська анімація -XXI століття», а також VJ-сети і «Шокуючий Linoleum». Простір Київської міської галереї мистецтв «Лавра» дозволить провести всі покази одразу в п'яти  залах - червоному, синьому, жовтому, фіолетовому і зеленому. відвідувачі галереї зможуть перенестися в яскравий світ мультимедійного цифрового купола (full dome).

 

У програмі «Кращі фільми Linoleum минулих років» зібрана анімація найбільш цікавих авторів та студій з різних куточків світу: номінанта на премію «Оскар» Бастьєна Дюбуа (Франція), багаторазової переможниці міжнародних анімаційних фестивалів Кірстен Лепор (США), культового російського аніматора Івана Максимова та інших.

 

У рамках фестивалю пройдуть також лекції та заходи: Арт-Студія «Золотий Лев» представить майстер- клас з навчання техніці створення пісочної анімації , школа візуального мистецтва OpenArtSchool організовує лекції медіаархеолога Вікторії Перевозникової «Анімація в художніх практиках» і «Археологія рухомого зображення». Секрети сучасного лялькового кіно від студії «Укранімафільм » розкриє режисер, лялькар, художник, призер міжнародних конкурсів та анімаційних фестивалів Олег Педан.

 

Міжнародний фестиваль актуальної анімації і медіамистецтва пройде з 3 жовтня по 20 жовтня.

 

Акредитація обов'язкова: контактна особа Андрій Багінський,+38-050-356-35-29.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY