detector.media
27.09.2013 14:38
У Луганську депутат-регіонал погрожував редактору розправою над дитиною
У Луганську депутат-регіонал погрожував редактору розправою над дитиною

Головний редактор  інтернет-видання  0642.ua  Яна Осадча стверджує, що депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв погрожував їй наведенням прокляття на дитину,  якщо вона не видалить з сайту статтю про чиновника. Про це пані Осадча написала на своїй сторінці в Facebook., про інцидент також йдеться на сайті у публікації «Окультні ігри депутата: лідер луганських прихильників Медведчука молиться Люциферу?».

 

Сьогодні, 27 вересня, редактор звернулась до прокуратури за фактом погроз.

 

Про свої наміри зашкодити дитині журналістки Арсен Клінчаєв повідомив їй, попередньо домовившись про зустріч у одному з кафе міста. На зустрічі чиновник сказав, що йому не подобається стаття про нього на сайті «Новости Луганска»,  і він більше «не має наміру терпіти образ».

 

Пан Клінчаєв сказав, що якщо редактор не видалить статтю, він наведе прокляття на її дочку. «Мене можна не любити. Але у мене є свої переконання. І я не маю наміру більше терпіти образ. Якщо ти не знімеш образливу статтю,  я прокляну  твою дитину. Я скоро їду на Кавказ. Там є людина, яка це може. Потім ти приповзеш до мене. Але буде пізно», - сказав, за словами Яни Осадчої, депутат під час зустрічі.

 

Стаття, яка не сподобалась чиновнику, повідомляє, що він став лідером ініціативної групи руху «Український вибір». У статті «Одіозний луганський регіонал Клінчаєв подався до Медведчука Росію-матінку захищати» також згадано про бійки депутата у парламенті, псування білбордів з Юлією Тимошенко та перешкоджання проведені акції «Вставай, Україно».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY