detector.media
26.09.2013 18:48
Журнал «Перець» закривається – співробітникам запропоновано перейти у прибиральники
Журнал «Перець» закривається – співробітникам запропоновано перейти у прибиральники

Керівник видавництва «Преса України» підписав наказ про ліквідацію журналу «Перець» та скорочення штату працівників з першого грудня. Про це повідомив карикатурист та  працівник видання Валерій Чмирьов у своєму  блозі.

 

«Мені сьогодні стало відомим, що керівник видавництва "Преса України" підписав  наказ про ліквідацію журналу "Перець" та скорочення штату працівників з 1.12.2013 року як нерентабельного», - повідомив карикатурист.

 

Творчому колективу видання запропонували зайняти робітничі посади. Пан Чмирьов написав також, що колектив поки чекає на пропозиції, які б дозволили працівникам працювати над журналом.

 

«Працівникам журналу запропоновані посади в комбінаті на кшталт брошурувальника, прибиральника та ін. Творчий колектив художників-карикатуристів, гумористи, штатні працівники змушені шукати прихистку у якомусь іншому видавництві. Дуже сумно! Чекаємо на пропозиції», - написав пан Валерій Чмирьов.

 

Також карикатурист нагадав, що у березні 2014 року журналу виповнилося б 92 роки, а за часів СРСР наклад «Перцю» складав біля трьох мільйонів екземплярів.

 

«Детектор медіа» наразі намагається взяти коментар у видавництва «Преса України».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY