detector.media
26.09.2013 16:53
27 вересня – прес-конференція «Що і хто продовжує перешкоджати суспільству користуватись законом «Про доступ до публічної інформації»

27 вересня о 10.30 в інформаційному агентстві УНІАН (Київ, вул. Хрещатик,4) відбудеться прес-конференція «Що і хто продовжує перешкоджати суспільству користуватись законом «Про доступ до публічної інформації».

 

На прес-конференції будуть представлені результати громадського моніторингу виконання закону «Про доступ до публічної інформації» органами влади за рік.

 

Експерти розкажуть про стан виконання закону органами влади, основні проблеми, з якими зіштовхуються громадяни та журналісти під час реалізації свого права на інформацію, будуть названі найзакритіші та найвідкритіші органи місцевої влади та мери і губернатори, які найкраще та найгірше виконують закон.

 

Спікери:

- Віктор Таран, Директор Центру Політичних Студій та Аналітики

- Наталія Соколенко, керівник Відкритої Громадянської Платформи

- Денис Іванеско, керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації Президента України

- Тетяна Олексіюк, юрист Інституту Медіа Права

- Олександр Павліченко, Представник Уповноваженого з питань доступу до публічної інформації і захисту персональних даних.

 

Захід проводиться Центром Політичних Студій та Аналітики.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY