detector.media
26.09.2013 15:40
Матч «Шахтар»-«Манчестер Юнайтед» покажуть канали «Україна» та «Футбол+»
Матч «Шахтар»-«Манчестер Юнайтед» покажуть канали «Україна» та «Футбол+»

У середу 2 жовтня о 21.30 телеканали «Україна» та «Футбол+» почнуть ексклюзивну трансляцію футбольного матчу «Шахтар»-«Манчестер Юнайтед» у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

 

«Після першого туру групової стадії нового сезону Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" і англійський "Манчестер Юнайтед" підходять до очної дуелі у статусі лідерів групи. Якщо для наставника "гірників" Мірчі Луческу цей турнір вже дуже давно став звичною справою, то для тренера «червоних дияволів» Девіда Мойєса - це дебютний розіграш. Чи пройде молодий шотландський коуч перевірку у досвідченого румунського фахівця? Яким буде протистояння чемпіонів України та Англії? Чи витримає напруження пристрастей "Донбас Арена"?», - зазначає канал у анонсі футбольного поєдинку.

 

У HD-якості гру побачать абоненти операторів «Воля» і «Viasat» на телеканалі «Футбол+», онлайн трансляція поєдинку в інтернеті буде доступна на відеосервісі Oll.tv

 

Експертний розбір гри відбудеться у програмі «Великий футбол» з Олександром Денисовим у неділю 6 жовтня о 21.20 на каналі «Футбол» і о 23.30 на каналі «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY