detector.media
26.09.2013 14:33
«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?
«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?

У суботу 28 вересня об 11.00 канал «Україна» покаже черговий випуск нового ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин». Ведучі програми - Сергій Бобак та Ксенія Коваль.

 

Євген багато років займається велосипедним спортом. Для нього це - більше ніж хобі чи чергове захоплення. Велосипед - частина його життя.  І, здавалося б, це прекрасно, й активний спосіб життя може йти виключно на користь. Але справа у тому, що всі інші аспекти життя для Євгена є другорядними. Зокрема, і ремонт у власній оселі.

 

А тим часом двоє його дітей-підлітків, Ярина і Натан (15 і 13 років), живуть у кімнаті, куди навіть друзів запросити соромно. Діти також катаються на велосипедах, які теж зберігаються у дитячій кімнаті.

 

Вероніка, дружина Євгена, вже стомилася сваритись з чоловіком через ремонт. Одного разу така сварка ледь не довела подружжя до розлучення. Іноді їй навіть здається, що вона виховує трьох підлітків-велосипедистів.

 

Для Євгена зробити ремонт за 100 годин - не так вже й складно. А відсутність ремонту він мотивує відсутністю часу. Дружині каже, що зробить його лише тоді, коли стане чемпіоном на міжнародних велосипедних змаганнях. Життя подружжя теж нагадує безупинну конкуренцію за першість: у родині, у стосунках з дітьми... Найсумніше, - Вероніка і Євген не помічають цього.

 

Чи стане для родини експеримент тривалістю у 100 годин не просто пригодою і чи змінить проект відношення подружжя один до одного - дивіться у випуску ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин».

 

Дивіться ремонтно-сімейне реаліті «Один за 100 годин» кожної суботи об 11.00 на телеканалі «Україна».

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY