detector.media
25.09.2013 13:46
До 27 вересня – реєстрація на тренінг у Сімферополі «Журналістські розслідування корупції та зловживань у сфері державних закупівель»
До 27 вересня – реєстрація на тренінг у Сімферополі «Журналістські розслідування корупції та зловживань у сфері державних закупівель»

4 жовтня у Сімферополі відбудеться тренінг «Журналістські розслідування корупції та зловживань у сфері державних закупівель».  До участі Інститут розвитку регіональної преси (УРРП) запрошує журналістів усіх видів ЗМІ АР Крим та Півдня України .

 

У програмі:

- що включає в себе тематика розслідувань корупції та зловживань у сфері державних закупівель;

- закони України про державні закупівлі;

- основні способи збору інформації , джерела;

- схема дій під час проведення журналістського розслідування.

 

Тренер: Валентина Самар - медіатренер , кореспондент тижневика «Дзеркало тижня», керівник проекту журналістських розслідувань ІПЦ ( телепрограма « Питання національної безпеки » та інтернет-видання www.investigator.org.ua  ), глава правління ГО «Інформаційний прес-центр».

 

Співтренер: Сергій Мокрушин - кореспондент «Центру журналістських розслідувань», головний редактор сайту «Публічні гроші» .

 

Заняття відбуватимуться у приміщенні Інформаційного прес-центру ( м. Сімферополь, вул.Севастопольська 8, к.106 , Будинок Профспілок , 3-й поверх) з 10.00 до 17.00 з перервою на обід та кава- паузи.

 

Проїзд учасників оплачується в розмірі 50% за умови наявності проїзних документів. Учасникам тренінгу оплачується обід та кава-брейк.

 

Для участі необхідно заповнити анкету з позначкою «Тренінг 4 жовтня» і відправити її електронною поштою ipc.crimea@mail.ru  не пізніше 16.00 27 вересня. Скачати анкету можна тут.


Група учасників тренінгів буде формуватися на конкурсній основі. Організатори повідомлять запрошеним учасникам про участь не пізніше, ніж за 3 дні до початку тренінгу.

 

Контактна особа: Ірина Попкова, тел. 066-697-72-31.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY