detector.media
24.09.2013 10:16
Insider Сергія Щербини розпочав роботу
Insider Сергія Щербини розпочав роботу

23 вересня розпочало свою роботу нове інтернет-видання Insider (www.theinsider.com.ua). Про це повідомив у редакційній колонці керівник проекту Сергій Щербина.

 

Компанія-видавець, яка веде господарську діяльність, - ТОВ «Всеукраїнська медіа группа». Засновником цієї компанії є керівник проекту Insider Сергій Щербина.

 

«Наш проект дійсно фінансується за залучені від нетопового бізнесу кошти. Інтернет-проект не вимагає таких капіталовкладень, щоб його могли фінансувати винятково фігуранти верхівки списку найбагатших людей країни, - пише пан Щербина. - Тут немає політичних грошей. Адже інтернет-проект не є ефективним інструментом політичного впливу. Для таких цілей в Україні потрібен лише добре розкручений телеканал».

 

Своїх інвесторів видання не розкриває з двох причин. «По-перше, ми поки що не хочемо привертати увагу державних органів, яким після гострих публікацій можуть дати команду "розірвати" неугодних. На жаль, такою є реальність, - пояснює пан Щербина. - По-друге, нам не потрібно, щоб фігуранти гострих публікацій мали конкретні телефони для скарг на норовливих журналістів, які дозволили собі згадати чиїсь прізвища в непривабливому світлі».

 

Видання планує довести незалежність і об'єктивність своєю роботою. Insider обіцяє говорити більше, ніж скаже будь-хто інший.

 

«Ми не маємо наміру писати про неважливе та нецікаве. Ми не будемо брехати або замовчувати правду. Наше завдання - добувати та доносити до читачів об'єктивну інформацію. Наше завдання - робити справжні журналістські розслідування та найбільш оперативні та якісні новини», - наголосив керівник проекту.

 

Нагадаємо, влітку журналіст Сергій Щербина залишив «Українську правду», а журналіст Сергій Головньов - Forbes.ua. Журналісти почали працювати над запуском власного проекту за залучені кошти: пан Щербина очолив весь проект, а пан Головньов очолив його економічний розділ. Також до команди приєдналися В'ячеслав Жайворонок (випусковий редактор новин, екс-співробітник «Українських новин»), Андрій Сантарович (випусковий редактор економічних новин, екс-співробітник «Комментариев»), Віктор Огієнко (політичний кореспондент, екс-«Остров»), Дмитро Король (економічний кореспондент, екс-УНІАН), Ольга Каретникова (політичний кореспондент, екс-«Голос.ua»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY