detector.media
23.09.2013 12:00
«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини
«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини

У понеділок, 23 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

- ЗАБАВКИ СТИХІЇ. Траса Ялта - Сімферополь. Епіцентр природньої стихії. Тут застрягли десятки автомобілів з відпочивальниками, які вирішили  відвідати Крим в оксамитовий сезон. Що чекає на бідолах?

-УКРАЇНСЬКІ ТРОПІКИ .Тропічні зливи на півдні Одещини викликали повінь. Як рятувалися люди? Не пропустіть спец репортаж «Критичної точки» із затопленої Бессарабії.

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». Планета Земля на порозі другого всесвітнього потопу! Торнадо на березі Чорного моря. Звідки у Луцьку з'явилися водоспади? В Одесі - серфінгісти, просто на дорозі! Про останні природні капризи дивіться у постійній рубриці «Критичної точки».

-НА МЕЖІ. Терорист-смертник з Харкова. Що змусило чоловіка стріляти в перехожих і підривати чужі авто?

-НЕ ПОДІЛИЛИ. Вагітна студентка разом із подружками відлупцювали школярку, а відео побиття виклали у соцмережі. Чим дівчинка спровокувала таку жорстокість студенток?

-ГЕРОЙ ЧИ ВБИВЦЯ? На Вінниччині чоловіку світить 15 років за те, що заступився за жінку. Герой чи вбивця - дивіться у розслідуванні «Критичної точки».

-КАЙФОВА Україна. Повна бойова готовність. «Критична точка» разом з спецпідрозділом «Сокіл» вирушає на небезпечну спецоперацію. Наркобарону буде важко втекти.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY